CAMPIONAT SOLIDARI · 6, 7 i 8 DE DESEMBRE · PITCH & PUTT

TorneigBenefic2013

Els dies 6, 7 i 8 de desembre organitzarem el Campionat Solidari, un campionat que unificarà el Pitch & Putt amb Cáritas, “Treballem per la justícia” i La Marató de TV3 “La solidaritat no degenera”.

La primera part es jugarà els dies 6 i 7 de desembre i estarà destinat a ajudar a totes aquelles persones que per qualsevol motiu necessiten de la nostra ajuda per poder subsistir. Aquesta part del campionat constarà amb 4 sortides simultànies i sense trofeus:

Divendres : 09:00h – 12:00 h

Dissabte: 09:00 h -12:00 h

Un any més El Vallès Golf juntament amb la Federació Catalana de Pitch & Putt s’ uneix a la Marató de TV3 “La solidaritat no degenera”, sota aquest  títol, la Marató de TV3 ha tornat a donar suport a totes aquelles persones amb malalties neurodegeneratives, organitzant novament campionats a tots els camps que han volgut col·laborar desinteressadament.

El nostre camp s’ha sumat a aquesta iniciativa, organitzant un campionat que se celebrarà el pròxim dia 8 de desembre. Aquesta part del campionat constarà de 2 sortides simultànies en el qual la Federació Catalana de Pitch & Putt, entregarà 10 medalles per a cada competició de cada camp que seran pels guanyadors: 1 Scratch Masculí, 1 Scratch Femení, 2 Hcp inferior, 2 Hcp superior, 2 Hcp femení, 1 Hcp sènior, 1 Hcp juvenil.:

Diumenge 09:00 h – 12:00 h

Es farà una classificació conjunta dels 3 dies i una especial per La Marató de TV3.

El preu del greenfee serà de 20 € el qual anirà destinat  a la Marató de TV3 i Cáritas.

Gràcies a aportacions i col·laboracions, hi haurà Green Fees de Golf gratuïts pels guanyadors, un “Dinar del Diumenge a Cent Onze per a 2 persones” com a Premi d’Aproximació al forat 1 gentilesa de Le Méridien Barcelona, i un Forfait Trimestral de Golf i Pitch & Putt gratuït com a Premi d’Aproximació al forat 10.

Esperem la vostra participació ja que tots plegats col·laborarem per a una bona causa i ajudarem a totes aquelles  persones amb problemes. Aprofitem per a demanar-vos que tots aquells i aquelles que pogueu aportar algun queviure per a donar-lo farem una recaptació d’aliments per a donar-los a Cáritas.

Un cop més us donem les gràcies per la vostra col·laboració.