PROTOCOL i INFORMACIÓ REOBERTURA DE EL VALLÈS GOLF

 

DISEÑO VALLES

 

Després d’uns mesos d’inactivitat per la situació sanitària del Covid 19, estem a l’espera d’ que les autoritats competents ens autoritzin d’entrar a la fase 1 i poder reobrir les nostres portes el proper dia 25 de maig. Per tal motiu us informem d’algunes de les novetats per la reobertura de El Vallès Golf.

 

  • RESERVES: S’eliminen les reserves presencials. Aquestes es faran via online i per telèfon a partir de les 11:00h. (Tots els abonats amb forfait en vigor, poden realitzar la seva reserva online a partir del divendres dia 22 de maig) Els dies 23 i 24 de maig de 8:00h a 11:00h atendrem reverves telefòniques.

 

  • SERVEI DE BAR RESTAURANT: L’interior del Bar Restaurant queda tancat. S’obrirà el finestral per servir a la terrassa. Hi haurà servei d’entrepans i menús, si voleu emportar-vos el menú a casa s’haurà d’encarregar.

 

Us adjuntem  documents adjunts amb el protocol de seguretat “Aparca i Juga”, juntament amb el manual per fer reserves ràpides per la web i tota l’informació a tenir en compte per la propera reobertura de El Vallès Golf.

 

PROTOCOL REOBERTURA VALLES GOLF

RESERVA RAPIDA PER LA WEB DEL VALLES