RESULTATS IX HANDICAP FOR HANDICAP PRODIS

CIMG0034

Els passats dies 27,28 i 29  de setembre, PRODIS (Prodisminuïts Fundació Privada Terrassenca) va organitzar al costat d’El Vallès Golf el IX Handicap for Handicap, un campionat de golf en benefici dels drets de les persones amb discapacitat

Aquest s’ha jugat al recorregut de 9 forats, fent dues voltes al mateix recorregut enla modalitat IndividualStableford i amb una participació de 82 persones.

En aquesta edició, la guanyadora Scratch Femení ha estat Ham Sukyung  amb un resultat de 25 punts brut. Per altra banda, i en la categoria Scratch Masculí i amb 33 punts brut, a estat  Jose Juan Vicente Aznar que  s’ha proclamat guanyador fent 3 sobre el camp.

En la categoria HandicapInferiorMasculí el primer classificat ha estat Asensio Mateo Roldan  amb 41 punts net i el segon Luis Ramírez Campos amb 39 punts net Gloria Ruiz Estany amb 32 punts net s’han proclamat primera classificada enla categoria HandicapInferiorFemení i Mª Dolors Astals Domingo segona amb 30 punts net.

Per altra banda, Xavier Carbo Pladellorens amb 44 punts net i Salvador Ruiz Fabregas amb 41 punts net, s’han adjudicat el primer i segon lloc en categoria Handicap Superior Masculí. En la categoria femenina de Handicap Superior, Mercè Hernández Abad  amb 40 punts net i Conchita Serrano Herce amb 36 punts net s’han proclamat primera i segona classificades.

Dins dela categoria SèniorIndistint, Diego Vazquez Aroca , amb 38 punts net, s’ha proclamat guanyador.

Al forat 9 o 18 hi havia el Premi al Drive més Llarg Homes, que, en aquesta ocasió, ha estat per Albert Arribas . Al forat 1 o 10 hi havia, per altra banda, el Premi al Drive més Llarg Dones, que ha tingut com a guanyadora a Ham Sukyung. A més, el Premi a l’Aproximació al forat 7 o 16  ha estat per Ham Sukyung , qui ha deixat la bola a només 0,20 centímetres del forat.

A la tarda del diumenge  hi hagué l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals.

Per últim només queda donar les gràcies a tots els qui han col·laborat i participat en el campionat i aprofitar l’avinentesa per a convidar a tothom a participar els dies 11, 12 i 13 d’octubre al campionat de Pitch & Putt Trofeu Benito Hidalgo i tots els dimarts i dijous al Torneig dels Dimarts Parelles Greensome Chapman i la Lliga dels Dijous Individual Stableford.