RESULTATS IV TORNEIG DE PITCH & PUTT SOLIDARI AVAN 11-12-13 SETEMBRE

IMG_9593

El cap de setmana del 11,12 i 13 de setembre, l´AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurologia) i El Vallès Golf van organitzar el IV Torneig de Pitch & Putt solidari AVAN en benefici de futurs projectes per a l´entitat, un campionat que va contar amb la participació extraordinària de 133 participants.
Aquest campionat de Pitch & Putt es va jugar en la modalitat Individual Stableford, contant amb 7 sortides simultànies repartides al llarg dels tres dies. Els resultats varen ser els següents.

En la categoria Scratch Masculí i amb 41 punts brut, Joan Verges Costa  es va proclamar guanyador fent 5 cops sota par del camp.

En la categoria Handicap Inferior Masculí el primer classificat va estar Jose Luis Garcia Sánchez  amb 42 punts net i el segon Jordi Rodriguez Sanz  amb 42 punts net.
Conchita Serrano Herce amb 42 punts net s’han proclamat primera classificada en la categoria Handicap Inferior Femení i Angels Lario Bayo  segona amb 40 punts net.

Per altra banda Albert Valls Mulero  amb 53 punts net i Borja Pont Purti  amb 48 punts net, s’han adjudicat el primer i segon lloc en categoria Handicap Superior Masculí.
En la categoria femenina de Handicap Superior, Nina Julia Boquet  amb 49 punts net i Jana Julia Boquet amb 39 punts net s’han proclamat primera i segona classificades.

Dins de la categoria Sènior Indistint, Manel Garrido Hernandez , amb 43 punts net, s’ha proclamat guanyador i Albert Panella Dominguez , amb 40 punts net, guanyador  en la categoria Infantil.

En aquesta ocasió hi havia el Premi Hole in One al forat 16 com a premi estrella, un Cotxe Renalul Twingo que per ben poc no es va endur ningú.

També hi havia dos Premis Especials  per a l’aproximació al forat 9 i 16,. Aquestes varen ser per Juan Guijarro  Carmona , qui va deixar la bola a 0,89 centímetres del forat 9 i per Alberto Valls Mulero qui la va deixar a 1,97 centímetres del forat 16.

A la tarda del mateix diumenge hi va haver l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals en finalitzar el campionat on molts jugadors han vingut acompanyats per tal d’endur-se alguna cosa, o si més no, per a gaudir d’una bona estona amb la resta de participants i amics

Per últim només queda donar les gràcies a tots els qui han col·laborat i participat en el campionat, molt especialment al president  de l’AVAN Sr. Vicens Creus  i aprofitar l’avinentesa per a convidar a tothom a participar el proper XI Torneig Handicap for Handicap – PRODIS  els dies 25,26 i 27 de setembre al recorregut de 9 forats de golf (dues voltes). , on us hi esperem a tots/es.