VIII ANIVERSARI

X ANIVERSARI

VIII ANIVERSARI

PITCH & PUTT

El Vallès Golf va celebrar durant els dies 29,30,31 de Març i 1 d’ Abril el campionat VIII ANIVERSARI. La  xifra de 178 va ser el nombre de jugadors que van participar en aquest campionat patrocinat per Motorsol Import Concesionario Oficial Audi i Decathlon.

Aquest campionat de Pitch & Putt es jugà en la modalitat individual Stableford i tingué 9 sortides simultànies.

El guanyador Scratch Indistint fou Enric Yañez Pérez , qui amb 42 punts brut, va fer 6 cops sota par del camp.

En la categoria Handicap Inferior Masculí el primer i segon classificats foren Manuel Alfonso Amo  amb 42 punts net i Ignasi Jiménez Lores amb 41 punts net. Nuria Araquistain amb 40 punts net i Pilar Montero Sánchez amb 33 punts net es proclamaren primera i segona classificades en la categoria Handicap Inferior Femení.

Per altra banda, Gunther Mur Hartman 45 punts net i Ferran Lázaro Muntadas amb 45 punts net s’adjudicaren el primer i segon lloc en categoria Handicap Superior Masculí. En la categoria femenina de Handicap Superior, Montserrat Martinez Laparra  amb 41punts net i Mª Dolors Escalera López amb 38 punts net es proclamaren primera i segona classificades.

Dins de la categoria Sènior Indistint, Miguel Ortega Romero  amb 39 punts net es proclamà guanyador.

En la categoria Infantil, Jan Canet Vidal amb 37  punts net va ser el guanyador.

En aquesta ocasió, el premi estrella era un Cotxe Audi A1 per a qui aconseguís el Premi Hole in One al forat 16, patrocinat per Motorsol Import, que en aquesta ocasió no tingué guanyador tot i les múltiples aproximacions que es realitzaren.

També hi havia premi al mateix forat 16 per  aproximació (jugador que deixi la bola més propera al forat), aquest premi va ser per Francisco Barja Gil, que va deixar la bola a 1,22, el qual  va guanyar un lloguer del cotxe Audi A7 per un cap de setmana.

A la tarda del  dilluns tingué lloc l’entrega de premis i trofeus una vegada finalitzat el campionat.