RESULTATS II RANKING MOTORSOL IMPORT 5 I 6 SETEMBRE

20150906_194623

El passat cap de setmana dies 5 i 6 de setembre es va disputar al Vallès Golf el II RANKING MOTORSOL IMPORT de 9 forats de golf ,després del gran èxit i acceptació que va tenir la primera edició, aquesta temporada repetim.
Aquesta segona edició que es juga en la modalitat individual stableford, van ser un total de 108 jugadors, les quals varen gaudir d’una jornada de golf amb una excel.lent temperatura i condicions del camp.
En la categoría de Hàndicap, el guanyador hándicap inferior va ser Jan Canet Vidal amb 25 punts net, el segon classificat va ser Miquel Gallardo Asensio amb 24 punts net. Pel que fa al guanyador hándicap superior va ser Albert Creus Jornet amb 23 punts net i el 2º classificat Sergi Sallès Esteve amb 22 punts net. La categoría femenina va guanyar Teresa Balcazar Tort amb 24 punts net i la segona classificada Mercè Hernandez Abad amb 20 punts net.
A la tarda del diumenge  hi hagué l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals.

Per últim només queda donar les gràcies a Lluís Ramirez de Motorsol Import per la seva col.laboracó  i aprofitar l’avinentesa per  convidar a tothom a jugar la propera prova del  Rànking Motorsol Import, de 9 forats de golf que serà el dia 11 d’octubre, així com els tornejos de pitch & putt que hi ha entre setmana (dimarts parelles greensome chapman i dijous lliga individual stableford)