INOBLIDABLE XI TORNEIG ANIVERSARI EL VALLÈS GOLF

Entrega de llaves HOLE IN ONE

 

Inoblidable XI Torneig ANIVERSARI EL VALLÈS GOLF

Un “HOLE IN ONE” es porta un AUDI A1 en el Vallés Golf!

Primera entrega d’un Audi A1 en més d’una dècada com a Club de Golf en el qual l’afortunat va ser el jugador Raimon Aymerich, el qual va aconseguir un hole in one en el forat 16 i es va portar el tan desitjat premi patrocinat per AUDI MOTORSOl IMPORT.

El genial cop va succeir a la segona sortida del dissabte dia 2, en el forat 16, un forat amb 106 metres de pujada i Handicap 2 en el qual Raimon va afrontar amb el seu ferro 8, més concentrat en no realitzar un “bogey” que en el fabulós premi afirma el jugador…i mira per on, en el seu afany per deixar la bola en “green”, va encertar de ple, alertat pels jugadors d’una altra partida, que van presenciar com la bola botava i queia dins del clot…Sens dubte, un moment històric, per al senyor Raimon i per descomptat per a un gran Club com és el Vallès en el dia del seu aniversari.

El mateix forat va brindar un segon premi a John Frederick Evans com a premi d’aproximació deixant la bola a 46cm, el qual va ser obsequiat amb un rellotge cortesia de la Joieria Toni Mones.
Però aquest torneig va tenir altres “Hole in one”, realitzats per Manuel Alfonso Amo en el forat  14, i per Isidre Garrido en el forat 15.
El feliç guanyador va rebre les claus del seu flamant AUDI el diumenge dia 3 d’abril, durant el lliurament dels premis del torneig, en presència de Luis Ramírez, gerent del concessionari AUDI MOTORSOL IMPORT i patrocinador del tan fabulós premi de el “hole in one” juntament amb el Vallès Golf.

Pel que fa al torneig, es va disputar en tres jornades de joc, reunint a més de 150 jugadors, atrets pels molts premis i obsequis de l’esdeveniment.

Per últim nomes que donar les gràcies a tots el jugadors i patrocinadors  per la seva col.laboració al concesionari  AUDI MOTORSOL IMPORT, DECATHLON, i la a la Joieria TONI *MONES.

Els guanyadors de les diferents categories van ser:

-SCRATCH:

 1. Josep Antoni Balart Ruiz, 41 punts
 2. John Frederick Evans, 40 punts
 3. Manuel Alfonso Amo, 39 punts

-HCP INFERIOR MASCULI:

 1. Angel Rodriguez Duran, 40 punts
 2. Rafael Moya Aguilera, 40 punts
 3. Carles Pico Moreno, 40 punts

-HCP INFERIOR FEMENI:

 1. Conchita Serrano Herce, 39 punts
 2. Nuria Araquistain Masso, 35 punts
 3. M Joaquina Fernandez Serrano, 34 punts

-HCP SUPERIOR MASCULI:

 1. Julián Adrados Jimenez, 40 punts
 2. Javier Granados Luque, 38 punts
 3. Luis Olivera Sancho, 37 punts

-HCP SUPERIOR FEMENI:

 1. Gemma Rusiñol Coma, 35 punts
 2. Consuelo Saganta Hermida, 35 punts
 3. Eva Barbera Costa, 32 punts

-SENIOR:

 1. Rafael Moya Aguilera, 40 punts
 2. Carles Pico Moreno, 40 punts
 3. Jordi Soler Tomas, 39 punts

-INFANTIL:

 1. Jan Bofill, 35 punts