Benvingusts al Vallès Golf

FOTO VALLES

Vallès Golf és l’escola de golf del Real Club de Golf El Prat inaugurada l’any 2005. Aquest projecte va néixer amb la intenció de ser un lloc referent per a la promoció, trobada i desenvolupament d’aquest esport que en els últims anys ha experimentat un creixement molt important, així com impulsar socialment aquest esport cada vegada més accessible al públic.

On som

Trobant-se entre els municipis de Terrassa i Sabadell (Barcelona), va ser pensat amb el desig de donar als practicants d’aquest esport la possibilitat de portar a terme la pràctica del golf i el Pitch & Putt disposant d’unes de les instal·lacions més boniques i acollidores del nostre territori en una ubicació immillorable tant en situació com en comunicació, ideal per qui vulgui iniciar-se i també pel més exigent dels jugadors.

Recorreguts i Instal·lacions

Recorregut de Pitch & Putt

El recorregut de Pitch & Putt de 9 forats amb doble sortida és el perfecte escenari per a aquells que s’inicien en el joc del golf per les seves reduïdes dimensions i també per els qui disposen de menys temps.

Recorregut de Golf

Com a plat estrella disposem d’un recorregut de 9 forats de golf dissenyats per l’australià Greg Norman, un dels recorreguts de golf del Real Club de Golf El Prat que posa a la disposició de tothom i el qual manté les mateixes característiques tècniques i qualitatives que la resta de recorreguts.

Camp de pràctiques

Un àrea habilitada per a la pràctica de ferros i una altra per a fustes, un ampli putting green d’excel·lent disseny i un gran búnquer de sorra constitueixen aquesta zona. Tot això amb llum artificial, allargant d’aquesta manera el servei durant els mesos d’hivern.

Bar Restaurant

Ofereix una àmplia oferta ja sigui en forma de menú diari o com snack, s’ha convertit en un bonic punt de trobada per als nostres clients, fins i tot per aquells que estan de pas.

El conjunt ha donat el seu fruit i ha aconseguit incrementar substancialment l’afluència d’afeccionats fins a rebre actualment xifres superiors a les 3.500 persones mensuals. Des de la seva inauguració, la jove direcció, sempre entusiasta i amb ganes de créixer dia rere dia, ha tingut com a principal repte el d’oferir sempre un servei professional i alhora proper als seus clients i amics.

Activitats i Tornejos

Entre les principals activitats ofertes, existeixen cursos permanents dirigits a adults, joves i també als més petits en forma d’escola de golf infantil, a més dels campionats que se celebren de forma regular.

Cada trimestre s’organitza un torneig emblemàtic de pitch & putt, el Campionat 4 Estacions, on els participants sempre són sorpresos amb un nou repte que l’organització els proposa. A més, tots els dimarts i dijous se celebra el Torneig dels Dimarts (Parelles Greensome Chapman) i la Lliga dels Dijous (Individual Stableford), tornejos de pitch & putt en forma de lliga que són puntuables i els quals estan amparats per l’Associació Catalana de Pitch & Putt (ACPP). S’està treballant per oferir més campionats de golf, els quals de moment se centren a l’estiu i hivern.

Escola

Les possibilitats d’aprendre són moltes i diverses segons els seus objectius. Un pot optar per cursos d’iniciació de deu hores amb la possibilitat de fer grups de fins a quatre persones o bé poden decidir-se per un clínic (cursos d’un dia), per a grups entre vint i cinquanta persones, prèviament concertats. També poden decidir-se per realitzar classes particulars amb professionals de golf per hores, o simplement venir a gaudir de l’ambient que es respira i passar un dia agradable entre amics, tirar unes boles i sortir al camp per gaudir d’un esport realment divertit i diferent.

L’èxit aconseguit ens ha portat a formar un equip suficientment competitiu per competir amb altres camps. I és d’esperar que els bons resultats d’aquest equip contribueixin a difondre una imatge molt més competitiva. Estant estretament vinculat al Real Club de Golf El Prat, els avantatges i possibilitats de créixer són innombrables quant a infraestructura de manteniment, assessorament, esdeveniments per promoure aquest esport i també, promoció.

Espónsors i Col·laboradors

Entre els nostres espónsors i col·laboradors trobem entitats com Mercedes Benz, Volvo, Peugeot, Superwagen, Bang & Olufsen, Coca-Cola, Schweppes, Bacardí, Caixa Catalunya, Banc Sabadell, Yes, Perfumeries San Remo, Alpha Inver, Polaris World, Ona Immobiliària, Embassy Travel, Iltrida Viatges, Hotel Don Cándido, Raypa, Pricon, Dinero, Diari Sport, Lacoste, etc…

Fomentar l’esport del golf des de la base a totes la classes socials és, per a nosaltres, l’objectiu principal i on tots els esforços són unidireccionals. També es vol incloure una àmplia oferta de serveis i una gran varietat de novetats constants, fent d’aquest lloc un punt per a la reunió, oci i negocis, temes que no tenen per què ser incompatibles.